Teleurstellend Zwolle…

De eerste wedstrijd van het jaar.. Alles is nagekeken, gecontroleerd, aangepast, verbeterd, kortom alle ingredienten om het nieuwe seizoen te beginnen!
De proeftrek was voor de Mitas All or Nothing en die was meer dan veelbelovend! alles liep goed, mooie snelheid, wel wat onbelans en de trekker.
De wedstrijdleiding besloot de sleepwagen zwaarder te zetten waardoor we de trek nog een keer over moesten doen.

Rabbit gone Mad haakte als eerste aan en belande naast de baan, de Six Shooter kwam op 78,03, Zapo trok de eerste Full Pull, en toen haakte Manon met de Agrifac Interaction aan. Op 71,89 kwam de combinatie tot stilstand, waarbij de wastegate de boosdoener leek. We hebben nog wat dingen nagekeken; er is toch meer aan de hand dan dat we zo op het eerste gezicht kunnen zien.

Na de Incredeble Deere en de New Borne Deere, die ook een Full Pull trokken, was Bram met de Mitas All or Nothing aan de beurt.
De run ging goed van start, maar op 30 meter kwam er wederom een hoop onbalans in de machine. Bram besloot de run af te breken en de machine te stoppen. Waar het fout is gegaan weten we nog niet maar het stilzetten van de machine leverde een gat in het onderblok op. Een drijfstang uit het blok waardoor het blok afgeschreven is.

Kortom, een avond om heel snel te vergeten! De komende weken zullen we hard nodig hebben om de machines op tijd klaar te krijgen voor de komende wedstrijd!

Groet uit Cadzand!

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress