Eurocup Hongarije

Hongarije 17 augustus 2013.

De laatste Eurocup van seizoen 2013 vond plaats in het Hongaarse Hajdúböszörmény. Omdat deze wedstrijd voor ons ruim 1600 kilometer rijden was, vertrok de vrachtwagen donderdagochtend al richting het oosten om vrijdag op tijd te zijn voor een parade met de trekkers door het dorp. Gelukkig ging de reis voorspoedig en kwam de combinatie vrijdags rond de middag aan op het wedstrijdterrein. Na de tractoren gelost te hebben uit onze vrachtwagen, werden ze op een andere oplegger geladen om vervolgens door het dorp gereden te worden. Zo reed er van vier uur ’s middags tot een uur of 8 ’s avonds een stoet van vrachtwagens met alle pulling tractoren door het dorpje. Deze parade op zich was al een hele beleving met de duizenden mensen die langs de kant van de straten stonden.

Zaterdag ochtend was het tijd voor het echte werk. Om 12 uur haakte Bram, die met de Mitas All or Nothing de proeftrek had, voor de eerste keer aan en haalde een overtuigende Full Pull. Manon haalde met de Agrifac Interaction ook ruimschoots de Full Pull lijn en zo stonden er 8 tractoren in de finale. Nadat alle eerste runs waren geweest, werd er een pauze van 3 uur ingelast en om 4 uur ’s middags ging de finale van start.
Bram die met de Mitas All or Nothing weer als eerste moest aanhaken haalde met een nette run een afstand van 103.56 meter. Manon kwam met haar Agrifac Interaction, ondanks de goede run, niet verder dan 93 meter. Dit resulteerde in een zevende plaats.
Bram bleef met zijn ruim 103 meter alle andere pullers de baas en pakte de winst! Dit betekende naast de eerste plaats op deze wedstrijd ook dat de Mitas All or Nothing gekwalificeerd is voor het EK in Zele (België) wat op 14 en 15 september verreden zal worden.

Sjors Zeinstra werd met zijn Newborn Deere Eurocup kampioen 2013. Wij feliciteren hem met deze mooie titel!

Eurocup Hongarije

Click to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress