Bryne 2013

Bryne 10 augustus 2013.

Op donderdag 8 augustus zijn we vertrokken met beide machines naar Bryne in Noorwegen voor het geven van een demo. Samen met de terminator, de New Born Deere en de Green Gangster Deere haakte de Mitas All or Nothing en de Agrifac Interaction aan in de Noorse Superstock klasse.

Na een lange rit en  boottocht kwamen we op zaterdagmorgen aan op het wedstrijdterrein. De wedstrijd werd op zondag verreden samen met een aantal Noorse en Deense tractoren, zowel methanol als diesel gestookt.
Bram zette met de Mitas All or Nothing als eerste een keurige Full Pull neer. Bij het optoeren en wegrijden van Agrifac Interaction ging alles goed, echter na een 40 meter gaf de trekker een rare geluid en leek op 5 cilinders te lopen. Manon kon hierdoor helaas niet nog eens aanhaken.

In de finale, waar de Mitas All or Nothing, de Terminator, de Green Gangster Deere en You never Know deelnamen, zette Bram de Mitas All or Nothng op een keurige eerste plaats. De terminator werd tweede; You never Know derde. Rowan Zeinstra kon helaas niet meer rijden omdat zij het vliegtuig moesten halen.

Na een schitterende terugreis zijn we met de boot vanuit Noorwegen weer teruggevaren naar Denemarken. Na een rit van 16 uur waren we weer terug in Cadzend.
Bij de Agrifac Interaction hebben we gedurende de terugreis al  een en ander gecontroleerd, maar daar hebben we niets kunnen ontdekken. Eenmaal thuis aangekomen bleek er een klep gebroken te zijn met een behoorlijke schade tot gevolg. Kortom haasten om alles klaar te hebben voor Hongarije!

Komend weekend de Eurocup wedstrijd in Hajduboszormery, Hongarije, we hopen daar goede zaken voor het kampioenschap te kunnen doen!

Groet!

Bryne 2013

Click to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress