Putten 2012

Na een week keihard sleutelen door onze jongens draaide zaterdagochtend om half 8 de AGRIFAC Interaction weer. Enkele uren later vertrokken we dan ook richting Putten met twee tractoren om daar voor zowel de Nederlands competitie als de Eurocup te rijden. Om half 4 kwamen we aan op het
wedstrijd terrein, maar door het slechte weer was de wedstrijd uitgesteld tot half 5 en werd er besloten met floting finish iedereen 1 run te laten rijden. Dit hield in dat iedereen die verder reed dan 110 meter in de Pull Off stond. Na 10 Two wheel drives werd begonnen aan de Superstocks. Manon moest met de AGRIFAC Interaction als derde. De motor klonk goed, maar toen ze een paar meter gereden had viel de trekker uit. Gelukkig was het binnen de 20 meter en mocht ze 6 plaatsen opschuiven en nog een keer aanhaken. Na wat zoeken en kijken bleek de opnemer kapot te zijn. Met dank aan Team van der Waal en Cloud Nine hadden we alles net op tijd weer gemaakt en kon Manon aanhaken. Weer vertrok de trekker goed en ondanks de ferme hoeveelheid methanol die de trekker had haalden ze een afstand van 100.56 meter. Niet genoeg voor een full pull, maar ruim voldoende om tevreden naar huis te gaan met een hele trekker. Bram moest met de All or Nothing als 12e starten en haalde met een strakke run de 110 meter en daarmee de Full Pull lijn. Nadat de sleepwagen verzwaard was begon de Pull Off. Bram moest als 4e van de 5 finalisten. Om te winnen moest hij voorbij de 105.65 meter van de Newborn Deere. Tijdens de eerste 20 meter van de finale run klapperde de All or Nothing flink door de hoeveelheid methanol, gelukkig pakte hij daarna goed op. Hij kwam tot stilstand op 105.12 meter, net achter Sjors Zeinstra. Hiermee pakte Bram de tweede plaats. Peter Clarck werd met de Red Fever 3e met 103 meter.

Na een geslaagd dagje, ondanks de vele regen, keerden we weer naar huis. Volgende week hebben we onze thuiswedstrijd in Cadzand. Tot dan!

Putten 2012

Click to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress