Ahoy 2012

Naar aanleiding van de bekrompen regelgeving ten aanzien van de kwalificering voor de European Superpull Ahoy hebben wij ons afgemeld met de Agrifac Interaction. Jarenlang werden de wildcards nadat de wedstrijd in Zwolle was verreden uitgedeeld. Dit jaar waren deze echter al verdeeld voor de wedstrijd in Zwolle, dus ongeacht de prestaties van de teams op die dag. De All or Nothing was in Zwolle derde achter twee gekwalificeerde tractoren en we hadden de pech dat er een kabel van de bobine niet goed doorgeklikt zat waardoor we de finale niet konden rijden. Dus ongeacht of we nu derde of eerste zouden zijn geworden, was de kwalificering voor Ahoy al aan ons neus voorbij. We hebben nog geprobeerd om met de All or Nothing als 10e trekker in de Superstock klasse mee te doen, maar dat was onmogelijk volgens een bepaald ‘protocol’.
In de 3.5 ton vrije klasse is het echter wel mogelijk om een 2.5 ton machine mee te laten rijden als vulling van de klasse, is dat dan wel protocolwaardig? Tevens willen wij vermelden dat we de andere teams en/of organisatoren niet voor de schenen willen schoppen, maar puur de inconsequente regelgeving van de NTTO willen aangeven.

Door dit alles hebben we besloten om dit jaar helemaal niet mee te rijden in Ahoy. We betreuren de gang van zaken en de starre houding.

 

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress