Putten 2011

K..ten in Putten
Met angst en beven naderde de datum van Putten weer, waar we al menigmaal slecht weg zijn gekomen; namelijk 2 maal een gat in het blok en 1 maal met John Deere stikkers te hebben gereden (grapje van Team Van der Waal).
Na een regenbuitje ’s morgens klaarde het weer gelukkig op en kon de wedstrijd beginnen om 16:00 uur. We hebben eerst met z’n allen naar de Prostock klasse (die uit maar liefst 29 trekker bestond) gekeken en zijn daarna teruggegaan naar de bus om ons klaar te maken voor ‘onze’ klasse.
Bij de superstocks hadden we behalve de gewone A-divisie tractoren nog 3 tractoren die als demo mee deden, Red Fever, Red Alert en Rabbit g’n mad. De proeftrek was voor Zeinstra New born Deere en stond aan de zware kant, wat de wedstrijdleiding deed beslissen de sleepwagen te verzetten waardoor Bram met de All or Nothing de proeftrek had. Na een snelle start strandde de trekker rond de 70 meter opnieuw en liep uit tot 84 meter. Na controle bleek dat het spruitstuk uitgescheurd was omdat het van te licht materiaal gemaakt is.
Manon die op plaats 9 moest starten had gelijk al bij het optoeren te maken met een motor die op 5 cilinders draaide, maar met de gedachte en de hoop dat de motor opnieuw zou oppakken en op 6 cilinders een fraaie pull zou neerzetten werd het een complete run op 5 cilinders, met het resultaat dat er geen Full Pull en dus geen finale voor ons was weggelegd deze maal. De finale werd gewonnen door Terminator van team Van der Waal, die met een fraaie Pull de 2 John Deeres van team Zeinstra achter zich wist te houden. Dus Putten was voor ons: Nothing at All! Over twee weken is het onze thuiswedstrijd in Cadzand en hopen we beter te presteren.

Click to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress