Edewecht, Duitsland 2011

Na een gezellige avond in Lochem hebben we zondagochtend de All or Nothing nagekeken en de spanner van de riem vast gelast zodat we toch nog met 2 trekkers een demo in Edewecht konden geven. Daar aangekomen konden we meteen de trekkers lossen en over de weegbrug. Na een snoeiharde eerste run stond de Agrifac Interaction samen met Zapo en D’n Aerdvruter in de finale. (Edwin Derksen kon helaas door schade niet meer terug komen en ook Rowdy hield het bij 1 run) Zapo had een mooie finale run haalde hiermee een eerste plaats. Manon had op haar beurt ook een strakke run, maar kon niet tippen aan de meters van de nummer 1. D’n Aerdvruter had waarschijnlijk turbo problemen en kon niet van zijn plaats afkomen in finale, maar behaalde wel een 3e plaats. De All or Nothing had in herhaling weer “Nothing” door hetzelfde euvel als in Cadzand, Herning en Lochem.
We hopen deze week het probleem definitief op te lossen door een andere frontplaat te monteren en een goede spanner van de tandriem, waardoor de machine op tijd blijft staan.
Na een uurtje of 6 sturen kwamen we zondagavond laat thuis van een All en Nothing weekend. Tot volgende week in Meerkerk!

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress