Lidkoping, Zweden 2010

Op woensdagavond om ongeveer 23.00 uur zijn we vertrokken naar Lidkoping in Zweden voor de Eurocup wedstrijd die op vrijdagavond 21-05 werd verreden. Het was een lange reis en kwamen om ongeveer 18.00 uur op donderdag aan op het wedstrijd terrein.
Op vrijdag moesten eerst de Pro stocks rijden en daarna de Super stock klasse. We moesten als laatste starten van de 12 tractoren en reden in een rechte lijn en zoals velen achteraf dachten het snelste naar de Full Pull, en zodoende naar de finale waar we met 7 tractoren het moesten “uitvechten ” wie de meeste meters kon pakken. Nadat de Zapo er een wereldrun neerzette van 112 meter en Incredible deer 106,32 meter wisten we wat ons doel was. Na het optoeren ging Bram er vandoor met een goede balans en met 106,22 meterhaalde hij een mooie 3e plaats binnen.
De zaterdagmorgen zijn we vertrokken naar Denemarken samen met de jongens van d,n Aerdvruter naar de fam Oppers die daar een veebedrijf heeft en waar we onze tractoren gingen voorbereiden voor een demo “wedstrijdje” op maandag.
Na een gezellig bbq en een paar pilsjes vanwege Bram z’n verjaardag zijn we naar Hassmoor (Duitsland) vertrokken waar we ’s avonds aankwamen.
De maandag starte met een beetje regen maar de wedstrijd kon toch optijd beginnen. Er waren maar 3 Super stocks waarvan D’n Aerdvruter als eerste moest starten en met 102,66 meter de vlag plaatste. De Best solution (de Kaisers) haalden 78,63 en Manon die gebrand zat om D’n Aerdvruter voor te blijven haalde 100,63 wat inhield dat er een finale was. Aangezien D’n Aerdvruter schade had, hebben we besloten om geen volgende run te rijden omdat 2 x na elkaar de machine te warm word.
Het was een succesvol weekend en hopen het Zweden verhaal dit jaar nog eens te herhalen (Europees kampioenschap).

Click to Watch VideoClick to Watch Video

 

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress