Bernay 2010

Op zaterdag 5 juni werd in Bernay de 2e Eurocup verreden. Na een ietwat langere reis dan gepland vanwege een bedienings cylinder van de koppeling die niet terug wilde kwamen we aan op het terrein. Eerst plaatsje zoeken (vergeten dat de Sledge boys er 1 vrij had gehouden) en opbouwen, daarna de bbq naar voren getoverd en eten. Om 7 uur ging de wedstrijd van start met de 2 wheel drive en daarna was het onze klasse.

Er reden 13 tractoren mee en het beloofde spannend te worden aangezien er een geweldig sterk deelnemersveld stond. De eerste run was een full pull en met nog 7 anderen kwamen we in de finale. Geoff Ashcroft met Red Alert reed een sterke run met 113,26 op het score bord. Toen was het onze beurt. We hadden al gezien dat de turbodruk niet was wat het moest zijn, waarschijnlijk door een lekkage ergens en hadden de waste gate nog iets verzet zodat de benodigde druk misschien toch werd gehaald. Na de ketting strak getrokken te hebben en optoeren, vertrok Bram voor de finale run die qua rijden niet slecht ging maar in resultaat met 102,73 toch te weinig was voor een rol in de voorste gelederen.

Dan als laatste was Terminator met Rob vd Waal op de bok, en die zette met een wereldrun zijn machine enkele meters voorbij Red Alert en behaalde de grootste beker. Na een gezellig weekend en een 6e prijs zijn we zondag weer richting Cadzand vertrokken waar we de tractor gereed moeten zetten voor de opening van het haring seizoen in Sluis op dinsdagavond wat altijd goed is voor de pr van de sport.
Tot in Made voor de eerstvolgende Eurocup op 19 juni!

[No videos found]
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress