Cadzand 2009

Op zaterdag 1 augustus was het dan zover, na lang wachten konden we eindelijk deelnemen aan onze thuiswedstrijd. Het wedstrijd terrein ligt hemelsbreed enkele 100de meters van werkplaats vandaan. Vroeg in de ochtend waren we al aanwezig op het wedstrijd terrein om een VIP tent op de zetten met tap en barbecue voor na de wedstrijd. Dit was ook een goed moment om voor onze sponsoren die ons heel het jaar door steunen een extraatje te geven.
Vroeger dan verwacht konden we rond een uur of 5 ons gereed maken om te rijden. Dit omdat de Two Wheel Drives niet op tijd aanwezig konden zijn werd deze klassen met de Super Stocks gewisseld. Tijdens de eerste run moest er bij de 20 meter even gecorrigeerd worden waarna vervolgens in één rechte lijn naar de 100 meter ging we konden meedoen met de Pull-Off samen met nog 7 andere tractoren.
Bij de Pull-Off haakte we als tweede aan en kwamen tot een afstand van 90,73 meter het leek wel hoe meer er gereden werd dus te verder ze kwamen. Na ons volgden nog 5 andere tractoren en deze gingen allemaal over onze afstand heen wat wil zeggen dat we een 6de plaats hebben behaald in Cadzand.

Cadzand 2009

Click to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress