Bouconvillee, Frankrijk 2009

Op zondag 23 augustus stond het Interaction team aan de start voor de spannende Eurocup wedstrijd in Bouconville. We waren hier al de zaterdag aangekomen om nog andere klassen te zien rijden en zagen al snel dat de baan totaal geen grip had. Na wat aanpassingen en het rijden van de 4,5 ton de zaterdag avond / nacht werd de baan beetje bij beetje beter. Deze wedstrijd was voor ons een belangrijke, als we hier goed zouden eindigen konden we naar het EK in Bakel!
Na de rijders vergadering de zondag morgen konden we rond 3 uur s’middags aan de start verschijnen. We konden als 11de aanhaken en op één na had iedereen al een Full Pull gehaald en zich geplaatst voor de Pull-Off. Hier konden wij niet achter blijven en de Inter ging tot voorbij de 100 meter. De Pull-Off werd verreden met 9 trekkers.
Bij de tweede run hadden we nog een aantal aanpassingen gedaan aan de trekker want het was vandaag erop of eronder. Deze aanpassingen hadden zeker een positief gevolg en we konden een afstand neerzetten van 105,43 meter en deze was goed voor een 2de plaats. De 1ste plaats was voor D’n Aertvruter welke een afstand van 108,12 meter wist af te leggen.

Click to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress