Bakel 2009

Op zaterdag 12 september was het dan eindelijk zover, de voorlaatste wedstrijd van het seizoen stond op het programma. Dit was niet zomaar een wedstrijd maar het Europees Kampioenschap waar we ons drie weken geleden in Bouconville nog op het nippertje voor hebben gekwalificeerd.
Zaterdagmorgen vroeg vertrokken vanuit Cadzand om op tijd in Bakel aan te komen, er waren enkel nog wat werkzaamheden net voor Bakel waardoor we wat vertraging hadden. Eenmaal op het wedstrijdterrein aangekomen snel alles gereed gezet om te gaan rijden want om twaalf uur starte het spektakel. Het begon met het EK officieel te openen en vervolgens konden we aan de start komen. We moesten als 11de starten we dachten dat we hier wel voordeel zouden hebben omdat we de eerste klasse waren die over de baan ging rijden.
De eerste run die gemaakt werd moest er toch redelijk gecorrigeerd worden, er kon ondanks het vele corrigeren toch een Full Pull neergezet worden. Samen met nog acht andere tractoren konden we starten met de Pull-Off. In de Pull-Off run starten we met weinig grip en rond de 50 meter werd er zelf een paar meter op één wiel afgelegd. Ondanks dat werd er een afstand van 87,35 meter genoteerd wat goed was voor een 4de plaats op het EK.

Bakel 2009

Click to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress