Op de valreep…

Morgen Didam, we hebben er zin in!

De afgelopen weken is er ontzettend veel werk verzet door het team. Als eerste is Bram na de eerste plaats in Fuchtorf begonnen met de controle van beide trekkers. Alles zag er goed uit, geen schade, geweldig! Zulke dingen geven dan tijd om zaken te perfectioneren, nog wat zaken beter af te stellen en te testen, kortom, op het gemak voorbereiden voor de volgende wedstrijd!

In Ahoy hebben we gesproken met Mitas, Agrifac, Herder en Van der Perk Beveiligingstechniek over een ontwerp voor de vrachtwagen. M2ID heeft voor ons een ontwerp gemaakt waarmee we aan de slag gaan. Dat hield in dat we “even” de wipkar moesten aanpassen, al waren we daar al mee gestart, en er is “even” een nieuwe vrachtwagen aangeschaft. Voor de wipkar hebben we een achterklep gebouwd, is er een neerklapbare oprijbrug gemaakt, alle hydrauliek is aangepast, net als de verlichting, de elektrische installatie, er zijn bakken gemaakt onder de wipkar, de eerste grondlaag verf zit er op, we zitten op 80%… Komende week komt de nieuwe Scania bakwagen, die moet dan ook nog even onderhanden. Hoe dan ook gaan we, na volgende week, voor het eerste deel bestikkeren. Het spuiten van de cabine en het plakken van de laatste stickers op de bakwagen zullen we, mede gezien het drukke schema wat er aan komt, in het naseizoen pas uitvoeren.

Hoe dan ook, we zijn trost op het resultaat tot nu toe! We willen alvast Dennis D, Dennis T, Marnix, Jack, Michael, Gerrit, Jasper en Jos  bedanken voor hun inzet van de afgelopen weken!

Weltrusten voor nu; tot morgen in Didam?

Update truck 2013

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress