Nieuwsflits

foto 1 foto 2 foto 3Hallo allemaal,

Even een kleine update van wat er allemaal gebeurt is.
Afgelopen weken was het druk druk druk… We hebben als eerste de trekker van Manon klaar moeten maken na de schade in Zwolle..
Hier was tijdens de pull de onderste turbo kapot gegaan waardoor ook het blok lichte schade opgelopen had. De trekker moest klaar in verband met de jaarlijkse Agrifac Dealerdagen waar Manon een kleine demo moest geven.

Aansluitend is manon, na een korte week thuis geweest te zijn, doorgereisd naar Parijs. Hier staat de trekker nu bij onze sponsor Mitas op de beurs. Manon zal daar nog de hele week zijn.

De All or Nothing ligt volledig uit elkaar, de opgelopen schade in Zwolle was groter als gedacht. Gat in het blok, drijfstang gebroken, deuk in de kop, kortom, veel werk om alles weer klaar te krijgen. Daar wordt nu volop aan gewerkt want 9 maart moeten we met beide tractoren in Rotterdam zijn, op de European Superpull daar. Na een jaar van afwezigheid zullen we proberen dit jaar te laten zijn waar onze ambities liggen voor komend seizoen! De trekker zal voor de 9e moeten draaien en geloof ons, dat gaat meer dan lukken!

Afgelopen week zijn Bram en Peter ook nog in Louisville, Amerika, geweest! Wat een beleving was dat, gigantisch! Tractorpulling daar is echt een gigantische happening, trucks, pickups en tractoren zijn allemaal maatje oversize.. Alles is groot, glimt en is voorzien van heel veel PK’s…
We zullen de komende week een aantal foto’s op de site zetten zodat ook jullie een beeld hebben van wat daar gebeurd.
Voor ons een niet te vergeten trip, die we samen met Kevin Campbell hebben mogen maken! Dat uitgerekend hij in de finale 2e werdt en dat wij daardoor op de foto mochten op de baan, in de arena waar 12000 mensen zitten te kijken maakte het nog specialer!

Kortom, hoop gebeurd, hoop gezien, hoop gereisd en vooral veel gesleuteld door de mannen van het team!
We zien jullie graag op 9 maart in Ahoy! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!

Groet vanuit Cadzand!

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress