Nieuwe sponsor.

Afgelopen vrijdag is Volker Safeguard, een onderdeel van de Volker Wessels Groep, een sponsorovereenkomst aangegaan voor 2013.

Volker Safeguard is een alarm en video meldkamer welke zich bezig houdt met het alarmafhandeling van inbraakmeldsystemen, videoverificatie van bijvoorbeeld bouwplaatsbeveiliging en woningcorporaties. Daarnaast handelt de meldkamer allerhande meldingen af van en tijdens grote infra werkzaamheden langs weg, water en het spoor.Beveiliging-breed
De alarmcentrale is dag en nacht in werking. Ze zijn daarom ieder moment alert op de meldingen die van hun klanten binnen kunnen komen. Daarnaast volgen ze de meldingen ook per direct op zodat, zelfs wanneer men ons niet te woord kan staan, het probleem opgelost wordt.

Zij beheren de toegangscontrole van bedrijven en terreinen op afstand. De meldkamer zorgt ervoor dat we overzichtelijk bijvoorbeeld uw toegangspoorten kunnen monitoren en over kunnen gaan tot handelen indien nodig.
BeheerOpAfstand-breed
De camerabeelden en berichten die ze ontvangen, worden door ervaren operators beoordeeld en beheerd op afstand. De klant bepaalt zelf hoe de medewerkers de personen die toegang willen krijgen tot het terrein te woord staan en hoe het terrein beheerd moet worden. Met als gevolg dat zij alleen handelen volgens de afgesproken instructies en bij ongebruikelijke situaties assistentie vragen aan politie, overheidsinstanties of waarschuwingsadressen.

Voorbeelden waarbij toegangsverlening toegepast wordt zijn parkeergarages, rangeer- en bouwterreinen en datacentra.

Het team wil langs deze weg Volker Safeguard bedanken voor de aangegane samenwerking!

 

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress