Fuchtorf 2013.

Het lijkt te kloppen..

Afgelopen zondag zijn we naar Fuchtorf Duitsland geweest om het seizoen 2013 te beginnen. Voor ons is die wedstrijd de beste manier om de beide trekkers te testen en te zien of alles wat we aangepast hebben in de winter ook echt doet wat het moet doen.
Na een lange heenreis zijn we bij aankomst gelijk beide trekkers gaan lossen en konden we redelijk snel naar de weegbrug.
Manon had met de Agrifac Interaction de proeftrek. Voor ons dubbel spannend: gaat de proeftrek goed, maar nog belangrijker, wat doet de techniek??
De trekker liep goed, klonk scherp dus dat gaf ons de nodige moed! Echter liet ook nu de koppeling ons een beetje in de steek! Bij het aanhaken voor de tweede run en het optoeren hebben we besloten de run niet te maken; helaas, maar behoud van de techniek was hier doorslaggevend in! We weten door de eerste run waar het probleem ligt en gaan ervoor zorgen dat we voor de eerste Nederlandse wedstrijd dit opgelost hebben.

De run van de Mitas All or Nothing verliep uitstekend! Bram zette de trekker redelijk eenvoudig over de 100 meter heen in de eerste run. Na de run hebben we snel alles gecontroleerd; alles zag er goed uit.
Omdat Bram de tweede run langs de baan wilde kijken hoe de trekker het deed zou Manon de finale rijden.
Waar haar aspiraties liggen voor het komende seizoen was gelijk duidelijk: 1e worden! Manon zette een fantastische run neer en zette de Mitas All or Nothing op de eerste plek neer! Sjors Zeinstra werd tweede, Rowan Zeinstra eindigde met zijn nieuwe trekker als derde.

Kortom, een mooie dag voor het team, we kijken uit naar de wedstrijd in Didam!

Groet uit Cadzand.

Fuchtorf 2013

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
1 Reactie
  1. Hoi manon groeten van merijn.

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress