Bedankt!

Wij willen graag iedereen, van sponsoren tot trouwe fans tot ons team dat altijd klaar staat, bedanken. Dankzij hen was het mogelijk om elke wedstrijd weer aan de start te verschijnen met de Mitas All or Nothing en de Agrifac Interaction en hebben we er een leuk seizoen van weten te maken.

Seizoen 2013 was voor ons een spannend jaar waarin we met de Agrifac Interaction zeer constant hebben weten te presteren.
Dit was tevens het laatste jaar waarin de Inter als niet-componenten trekker mee heeft gereden in de Superstock klasse. Deze winter zal de trekker worden verbouwd tot een componenten en wij zullen dus aanstaand jaar terug komen met een iets wat ander concept.

Na wat opstart problemen in het begin van het seizoen zorgde de Mitas All or Nothing ervoor dat we hoe verder het seizoen vorderde met meer bloemen naar huis kwamen. Op dit moment wordt de trekker grondig nagekeken en weer opgebouwd zodat hij binnen enkele weken verscheept kan worden naar de USA om in februari mee te kunnen doen op de National Farm Machinery Show in Louisville KY.

Al uitkijkend naar aanstaand seizoen hoop ik tegen iedereen te kunnen zeggen: Tot volgend jaar!

Groet,

Bram, Manon en het team.

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress